LÄS GELLERT TAMAS FRISTÅENDE FORTSÄTTNING PÅ LASERMANNEN – BARA I AFTONBLADET PLUS

UTDRAG UR DEL 34 – NÄTHATET FÅR ETT NYTT HEM

Avpixlat reser sig ur askan
efter Politiskt inkorrekt

Söndag 23 oktober 2011

P

artiledningen valde till slut att gå på Kent Ekeroths linje. Sverigedemokraterna skulle starta och stå bakom den nya sajten, men allt skulle ske i största hemlighet.

Beslutet var på många sätt historiskt. Frågan är om något svenskt riksdagsparti någonsin tidigare inlett en så omfattande desinformationskampanj. Sverigedemokraterna hade redan sedan tidigare mycket nära band till Sveriges största hatsajt. Nu skulle man ersätta den med en ny sajt i egen regi – men hemlighålla detta för svenska folket.

Beslutet godkändes av Jimmie Åkesson, berättar Daniel Assai.
”Sverigedemokraterna är ett toppstyrt parti, du kan inte göra någonting utan att Jimmie har gett sin välsignelse uppifrån.”


 

När jag frågar Daniel Assai hur han, och de andra Sverigedemokraterna, orkade leva i denna ständigt dubbla värld, där inte ens de mest centrala ledarna inom partiet verkade ha några som helst problem med att ljuga svenska folket rakt upp i ansiktet, svarar Assai efter att ha funderat en liten stund.

”Det handlar om synen på sanning. Den som ljuger för SD visar att han eller hon är beredd att göra vad som helst för partiets skull, att han eller hon är en riktigt, övertygad aktivist. Inom Sverigedemokraterna ses lögner för partiet som en styrka.”

Den här originalstoryn är låst. Lås upp och läs vidare nu.

Prova Plus för 1kr nu!

Det svenska hatet

Det är en historia om de som har gått i första ledet, om de som har utfört våldshandlingar, spänt på sig bombbälten, beväpnat sig för raskrig med vapen – eller med ord; självmordsbombaren Taimour Abdulwahab, mördaren Peter Mangs och de svenska och europeiska jihadisterna.

Reportaget ”Det svenska hatet” är en fristående fortsättning på Gellert Tamas klassiska bestseller ”Lasermannen”. Reportaget börjar där boken ”Lasermannen slutade”, i det tidiga svenska 1990-talet. och skildrar ett kvartssekel som förändrade Sverige för alltid.

Läs allt från början här.

 

CHEFREDAKTÖR OCH ANSVARIG UTGIVARE: SOFIA OLSSON OLSÉN STF ANSVARIG UTGIVARE: LENA MELLIN REDAKTIONSCHEF: HÅKAN ANDREASSON BITR. REDAKTIONSCHEF: MARIA TRÄGÅRDH PLUSCHEF: TED KUDINOFF